Online kunstwerken kopen bij Reander

De volgende informatie is een samenvatting van onze Algemene Voorwaarden. Op deze pagina vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

 • Betalen
  • Betaalmanieren
  • Betaling mislukt?
 • Bezorging van een bestelling
  • Levertijd: maximaal twee weken
  • Flexibele bezorgtijden op afspraak
  • Gratis (retour) verzenden
  • Tekenen voor ontvangst
 • Retourneren
  • Terugbetaald worden

Kopen bij Reander

Reander is een samenwerkingsverband van toonaangevende Nederlandse galerieën. Via Reander stellen zij hun kunstwerken ter verkoop beschikbaar. Het kopen van een kunstwerk gaat in zijn werk zoals bij de meeste grote webwinkels. U betaalt online, via uw veilige bankomgeving. Daarna komen wij het werk gratis bij u thuis bezorgen. Bent u toch niet helemaal tevreden over het kunstwerk? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen komen we het kosteloos weer ophalen en krijgt u uw geld terug. U weet immers pas of een kunstwerk bij u (en uw interieur) past wanneer u het met eigen ogen hebt gezien.

Waarom direct online kopen?

Online een kunstwerk kopen via Reander snel, veilig en ongecompliceerd. Wanneer u een kunstwerk op het oog heeft, kunt u het meteen online bestellen. Over het algemeen krijgt u het schilderij binnen twee weken thuis bezorgd. Het werk is bovendien verzekerd tijdens transport en gedurende de eerste maand dat het wek bij u thuis hangt.

Betalen

Betaalmanieren

Afrekenen kan met IDEAL of met creditcard. Klik op ‘bestelling afronden’ om te betalen. U doet dat in de veilige omgeving van uw eigen bank. Zodra uw betaling is voldaan, sturen we u een bevestiging per e-mail. Uw factuur met alle specificaties volgt binnen 1 werkdag. Daarin staan dan ook alle details, zoals het Btw-tarief dat u heeft betaald.
Wilt u op een andere manier betalen, bijvoorbeeld contant of via een factuur? Neem dan contact op met de betreffende galerieën. Hun contactgegevens vindt u hier.

Betaling mislukt?

Ideal
Is uw betaling via IDEAL mislukt? In dat geval vragen wij u eerst om uw bankrekening te controleren, om te zien of het geld is afgeschreven. Zo niet, dan kunt u opnieuw een bestelling plaatsen. Is het geld wél afgeschreven, maar heeft u na een uur nog geen bevestiging van ons ontvangen? Dan kunt u ons bereiken via:
Telefoonnummer: 06-19219490
E-mail: anne@annexz.nl

Creditcard
Het is mogelijk dat uw creditcardbetaling wordt geweigerd. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Wij hebben geen inzage in de reden waarom de betaling is afgekeurd en kunnen een geweigerde betaling ook niet terugdraaien. Het gereserveerde bedrag nemen we niet op en de bestelling wordt geannuleerd. Natuurlijk kunt u uw bestelling opnieuw plaatsen. Wij vragen u in dat geval om te betalen via IDEAL of door middel van een vooruitbetaling met behulp van de door ons opgestuurde factuur. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons als volgt bereiken:
Telefoonnummer: 06-19219490
E-mail: anne@annexz.nl

 

Bezorging van een bestelling

Levertijd: maximaal twee weken
Na aankoop moeten wij het kunstwerk eerst ophalen bij de galerie of kunstenaar, dus het kan een aantal dagen duren voor wij het werk bij u thuis kunnen bezorgen. Wij en onze galerieën streven naar een levertijd van maximaal twee weken.

Flexibele bezorgtijden op afspraak
Zodra wij weten wanneer een kunstwerk kan worden bezorgd, geven wij de eerst mogelijke dag en tijd aan u door. Schikt dit niet, laat u ons dan weten welke data wel handig uitkomen. Bij geen bericht gaan we uit van de eerste levertijd.

Gratis (retour) verzenden
Voor het bezorgen of retourneren van kunstwerk(en) rekenen wij geen verzendkosten.

Tekenen voor ontvangst
Bij het leveren van een kunstwerk zullen wij u vragen om te tekenen voor ontvangst.

 

Retourneren

Heeft u een kunstwerk gekocht maar bent u er toch niet enthousiast over? Geen probleem. Dan komen we het werk gewoon weer ophalen. Wanneer u het kunstwerk binnen 14 dagen (na ontvangst) laat retourneren, krijgt u uw geld terug.

Terugbetaald worden
Wij betalen u terug nadat wij het kunstwerk weer bij u hebben afgehaald en de galerie het werk goed heeft ontvangen. Wij sturen u dan een e-mail ter bevestiging, meestal binnen drie werkdagen.
Daarna betalen wij u het bedrag terug. Dit gebeurt binnen een week.

Voor aanvullende informatie kunt u kijken in onze Algemene Voorwaarden.