Reander is een samenwerkingsverband van gerenommeerde galerieën op het gebied van Hedendaags Realisme. Elk van deze galerieën heeft hun eigen expertise, interesse gebied en verzamelbeleid. Kijk hier voor de lijst van deelnemende galerieën. Op Reander bieden onze galerieën werken aan namens hun kunstenaars. Wij factureren daarom over het algemeen in naam van de betreffende kunstenaar. U kunt het werk direct kopen of eerst bezichtigen, thuis of in de galerie.

Ons kerndoel is helder: Kunst kopen moet makkelijk en leuk zijn. Daarom geven we de volgende garanties:

Goed
De kunstwerken op Reander zijn altijd van hoge kwaliteit. Alleen kunstwerken van gerenommeerde galerieën worden hier verkocht. Onze galeriehouders zijn uitstekende curatoren met jarenlange ervaring in het veld. Met werken van al 60 professionele kunstenaars vertegenwoordigen wij de hele stroming van het Hedendaags Realisme.

Duidelijk
Wij geven u altijd duidelijke prijzen. Op Reander is de prijs van een kunstwerk dus meteen zichtbaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzending is altijd gratis. Wij verkopen kunstwerken vanaf 800 euro en de meeste werken vallen in de prijsklasse van 2.000 tot 5.000 euro.

Makkelijk
Reander is een kunstbeurs bij u thuis. Zonder de deur uit te gaan kunt u galerieën bezoeken in heel digitaal Nederland. Van Amsterdam tot Groningen. U bestelt online en wij komen het kunstwerk bij u thuis brengen. Dit is altijd vrijblijvend. Staat het niet? Dan komen wij het werk graag weer gratis ophalen. Bovendien is elk kunstwerk alvast voor een maand verzekerd. Van deur tot deur en van spijker tot spijker.